זה הכתום החדש • לביבה שווה ושובר לארוחה

אתי קצבורג No Comments on זה הכתום החדש • לביבה שווה ושובר לארוחה

חמה ומתוקה וכתומה ומהבילה • קבלו את לביבת הבטטה •ויש עוד הפתעה ספרו לנו למה דווקא לכם מגיעה ארוחה שווה בריקוטה ותוכלו לזכות בשובר זוגי מפנק • חנוכה הכי כתום והכי שמח

17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

כמה מתכוני לביבות אתם מכירים?, יש את אלה שבחיים לא ייותרו על המסורת ויכינו את אלה עם התפוחי האדמה.

יש לזה טעם של ילדות, ושל חנוכה, ושל שמן, ושל גזר שסבתא היתה דוחפת שם מבלי שאף אחד שם לב.

היום נתמקד דוקא בלביבה היותר מעניינת זאת שעשויה מבטטה.

תכינו אותה קטנה קטנה,תגישו לצד יוגורט צונן ותגלו כמה שזה טעים, מעודן ואנין טעם.

ו…

שכנעו אותנו למה דווקא לכם מגיע ארוחה זוגית בריקוטה (לכבוד הזוגיות שנאבדה קצת ברעש של הילדים בחנוכה הזה)

בקיצור תהיו יצירתיים ו2 מהשולחים יזכו בארוחה שווה במיוחד במסעדת ריקוטה האיטלקית בהר חוצבים.

שכנעו אותנו במייל:[email protected] (לשאלותיכם הזוכים יקבלו הודעה חזרה במייל בסיום החנוכה)

לביבות בטטה/חני כהן שפית ריקוטה

מצרכים

3 בטטות קלופות מגורדות דק

2 כפות עירית קצוצה/רוזמרין למי שאוהב

3 ביצים

2-3  כפות פירורי לחם

מלח פלפל שחור גרוס טרי

להגשה

שמנת חמוצה

אופן ההכנה

ערבבו את המצרכים והניחי בצד ל10 ד' לספיגת טעמים

חממו שמן במחבת וטגנו מכל צד עד להשחמה

הגישו עם קערית שמנת חמוצה.



0 תגובות